Медина Мед ® официален спонсор на Sofia Festival of Speed 2023

11 Юли 2023

 

Медина Мед ® с партньорство на Continental - официален спонсор на Sofia Festival of Speed 2023

 

  • Времеви период: 23 – 25 юни 2023 година
  • Локация: Парк, Летище – София, Терминал 2.
  • Работно време: 11:00 ч. до 19:00 ч.
  • ВХОД СВОБОДЕН

 

 

 

 

 

 

 

За втора поредна година екипът от запалени автомобилисти и оторизирани търговци на примиум возила организира Sofia Festival of Speed – събитието, което събира историята, спортнияя лукс и скоростта на автомобилния свят на едно място. За всички любители на реномирани автомобилни брандове, с гориво в кръвта и страст към скоростта, Фестивалът е точното място.

 

В програмата за 2023 г. е включена статична експозиция на последни модели автомобили от sport luxury сегмента. Колегите от автомобилния клуб “Авангард” са приготвили десет автомобила, обединени от темата „големи калници“. Освен това за всички фенове ще има автомобили от запаса на НСО. Поканили сме шесткратния шампион на България в серия „ТУРИНГ“ от националния шампионат на затворен маршрут Иван Влъчков, който ще представи своя SIN Car R1 GT4. Изложба на рали автомобили също е включена в програмата.

 

Тази година мащабът на Sofia Festival of Speed значително се разраства, като са обединени сили с първото по рода си благотворително мото-автомобилно шоу в България – „Sofia Moto Fest”. Организира се от Софийските мото клубове чрез Сдружение „София МС 22“. Преминава под знака на каузата за популяризиране на Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантациите – „Да! За живот!“ и е под патронажа на Президента на Република България.

 

 

За повече информация: https://sofiafestivalofspeed.bg/