Логистиката на Quehenberger разширява партньорството си с Continental

10 Май 2013

 

Със създаването на регионален център за дистрибуция в Новосибирск, Quehenberger Logistics масивно разширява сътрудничеството си с немския производител на гуми Continental. В Сибир и Кавказ, в Казахстан и Узбекистан ще бъдат предоставени 5000 квадратни метра пространство за обширен склад. Това ще допълни вече придобитият от Continental Quehenberger централен склад в Москва.

На една площ от 10 000 квадратни метра се съхраняват гуми със всички размери (за леки автомобили, транспортни / лекотоварни автомобили, промишлени автомобили) с общо тегло от 2000 тона, разпределени по поръчки и разпространявани в цяла Русия. Освен това  Quehenberger също така предлага доставки и от Европейските заводи на Continental в Русия. В същото време Quehenberger отговаря за логистиката на новия завод на Continental в Калуга, намиращ се на  170 км югозападно от столицата на Русия.

За изграждането на логистиката за Continental ще бъдат доставени промишлени машини от територията на ЕС  до края на юли 2013 г. Ще продължат да се организират и превози за морския транспорт от Съединените Щати и Китай. След приключване на завода в Калуга, гумите ще бъдат извозвани оттам и доставяни до централния склад в Москва.

По този начин, компанията в Salzburg е отговорна за съхранението, транспорта и услугите с добавен сервиз на общо около 800 000 гуми Continental в цяла Русия и съседните й страни.  "Ние отново доказваме своето лидерство в руската автомобилна логистика ", се радва директорът по компетентните търговски въпроси за страната Klaus Hrazdira. Предприятието по логистика в Залцбург е удостоено в Русия през 2011 г. с наградата "логистик на годината" – а само през миналата година, по собствени данни, целевият оборот в Русия бе удвоен. 

 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®