Иновации от Michelin за мобилност в селското стопанство

18 Ноември 2013

Областта на селскостопански гуми от Michelin се поддържа повече от всякога в силна връзка с производителите на селскостопанска техника, за да се отговори на нуждите на земеделските производители от днес до бъдещите им потребности.

През 2014 Michelin разширява отново предлаганата си гама от гуми, за да предложи най-подходящия продукт за всички селскостопански машини и области на приложение. Ето защо се предлагат два нови вида гуми:

- MICHELIN SprayBib VF420/95R50 с MICHELIN Ultraflex Technologies за пръскачки 

- MICHELIN BibLoad Hard Surface, една нова гама за телескопични и компактни товарачи

 

Michelin придружава технологичното развитие на селскостопанските превозни средства и представлява най-голямото търговско изложение за селско стопанство с гумите MICHELIN AxioBib IF900/65R46, които също така са най-големите гуми за трактори в света (измерено по обема на въздуха). Нейните данни са: 900 мм широчина, 2,32m диаметър и капацитет на товароносимост от 10600 кг на гума при скорост до 65 км / ч.

Покриват се и следните предимства:

 

- Иновации от Michelin,

- Способността на Michelin Group, благодарение на своите добре оформени изследвания и развитие, да идентифицира навреме техническите предизвикателства и да определя заедно с производителите на превозни средства всичко, което в бъдеще ще трябва да се направи за селскостопанските превозни средства.

 

-Адаптирането на MICHELIN Ultraflex Technologies за все по-голям номинален диаметър позволява на земеделските производители едно по-нататъшно подобряване на тяхната производителност. Също така те могат да се възползват и от подобреното сцепление и намаляване уплътняването на почвите.