Goodyear Dunlop въвежда общо ръководство в бизнес-флота

12 Юли 2013

Управлението на флота и лизинговите компании засилва своята нарастваща международна ориентация. За да се отговори на този динамичен пазар, Goodyear Dunlop  фокусира своя бизнес-флот в Германия, Австрия и Швейцария от 1 Юли 2013 под ръководството на дъщерното дружество GDHS 4Fleet Group GmbH в Кьолн.

"Целта е да се направи мрежа от търговски предприятия за гуми и да се разшири предлагането на услуги за флотите и лизингови компании в страните, които имат същия сезонен регламент за гуми и са така наречените страни за зимни гуми", се посочва в съобщение. 4Fleet Group наброява мрежа от 1120 сервизни станции в три страни и вече е една от водещите компании за услуги в областта на мениджмънта на гуми.

 

Нашите предложения включват между другото и мобилен монтаж на гумите на място, наречен "Mobile Fitting" и рамковото споразумение за обслужване на автомобили. "Тук компанията продължава със своите процеси към онлайн фактуриране и онлайн авторизиране, онлайн комплектно оборудване с гуми за автомобилния парк, както и с нов мобилен уеб-сайт, където на водачите се показва къде се намира следващата работилница, както и пазарните стандарти", се казва по-нататък.