Goodyear Dunlop е награден заради постоянния си ангажимент и стратегията си към персонала и практиката

8 Май 2013

 

Ханау, 03. май. 2013 - Goodyear Dunlop Tires Germany GmbH е шест кратен пореден носител на наградата на списание  "Automotive" като топ-работодател и е един от най-привлекателните работодатели в автомобилната индустрия. Сега Goodyear Dunlop заедно с още 12 предприятия е отличен с награда за продължаване на ангажимента и стратегията си към персонала.

"Ние сме много доволни, че получихме тази награда от института CRF. Устойчивата ни политика за човешки ресурси е ключът към успеха на бизнеса. Наградата, която се дава като признание за топ-работодател ще продължи да допринася за развитието на качеството на нашите дейности като работодатели ", казва Анете Грамс, член на Управителния съвет и директор на Goodyear Dunlop Tires Germany GmbH.

"Устойчивото стратегическо управление на човешките ресурси е ключов фактор за успешното позициониране на работодателската марка и особено за силно мотивираните и финансирани служители, като по този начин също се засилва и конкурентоспособността на фирмата. Отличените предприятия са направили едно много добро представяне през годините, за да докажат ясно своята позиция - това постижение се подчертава и от тази награда ", заяви Денис Утер, мениджър на  CRF за Германия и Швейцария.