ContiTech придобива китайски производител на трансмисионни ремъци

24 Януари 2014

ContiTech AG разширява дейността си с трансмисионни ремъци в Китай и придобива местния производител Taizhou Fuju Rubber Belt Manufacture Co., Ltd. Основаното през 1993 г. предприятие има произведени до сега основно задвижващи ремъци за автомобилния пазар за тежко-товарни автомобили и индустрията. ContiTech ще използва за в бъдеще завършения в началото на годината производствен комплекс, разположен на 33 000 кв. м, който е оборудван предимно с нови машини и има място за по-нататъшно разширяване. Заводът се намира в Sanmen – разположен в южната част на Шанхай, провинция Zhejiang. Като цяло ContiTech приема при едно подразделение на Continental AG около стотина служители на Fuju. ContiTech оперира в Китай повече от десет завода и в тях работят около 2500 души.

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®