Continental засилва продукцията си в новия американски завод за гуми

3 Декември 2013

Производството на гуми в новия завод на Continental в Sumter (Южна Каролина/САЩ) сега е започнало по-рано от първоначално планираното. Планът беше да се започне с производството на гуми за леки и лекотоварни автомобили на място през януари 2014 година. Нормалната пълна експлоатация на централата обаче ще започне още през следващия месец. Немският производител е положил основния камък в Съмтър през март 2012 и е взел решението да се инвестира в този проект преди около две години. В първата си фаза до 2017 г., годишно трябва да се произвеждат в Sumter около 4,6 милиона гуми, а от 2021 г. този капацитет ще трябва да се разшири до осем милиона.

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®