Continental продължава диверсифициране на производството в Южна Африка

3 Декември 2013

Continental ще продължи да инвестира в производството на OTR гуми. Както се казва в Южна Африка - ще бъде допълнително разширена местната фабрика в New Brighton при порт Елизабет. В сравнение с 2010 г., когато са били изпичани ежедневно по 15 тона материал за така наречените "специални гуми", това скоро ще стане на 26 тона дневно, което съответства на ръст от над 70 процента. В същото време, пише в-к "Бизнес доклад", в случай че производството на гуми Continental допълнително се разработи, то тогава през идната година годишният капацитет на завода от 3.2 милиона (2010) ще нарастне до 3,6 милиона гуми. От това ще се възползват, наред с други неща, също и производството на аварийни и 4х4 гуми. Само инвестициите през следващата година ще са обект на най-малко 100 милиона ранда (7 милиона евро).

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД