CONTINENTAL - Black Chili печели лятото, но Cool Chili печели зимата

20 Октомври 2020
  • Най-суровите условия изискват най-добрите решения

Continental винаги търси следващото най-добро нещо: защото когато става въпрос за гуми и за вашата безопасност на пътя, нищо не трябва да бъде оставяно на случайността. Може да изглежда сякаш гумите не са се променили много през годините, но това не е така – всеки ден се правят подобрения на каучуковата смес на гумите – сърцето на гумата. Тайната смес на Continental в зимните им гуми се нарича Cool Chili – зимната версия на добре познатата лятна „подправка“ Black Chili. 

В един свят на фрагментирана информация и ограничено внимание може да изглежда, че всички гуми са еднакви и няма значение какъв вид гуми са поставени на превозното ви средство. Нищо чудно, че повечето хора не се интересуват от гуми, но по-важното е, че Continental наистина се интересува, така че на вас да не ви се налага!  

  • Гумите, на които можете да разчитате

За Continental безопасността е мисия, с която не може да бъде правен компромис. Благодарение на постоянното подобрение и иновации на неговите продукти, германският производител иска да гарантира, че обещанието на неговата марка – „Гумите, на които можете да разчитате“ – не е просто маркетингов лозунг. Дори след 150 години германското инженерство и технологии остават синоним на качество, което може да бъде видяно в независимите тестове на гумите през последното десетилетие. При 944-те теста през последните 10 години Continental получи най-високата оценка 767 пъти (81% от всички тестове)!

  • От педала на спирачката до контакта с повърхността

Тайната на качеството на Continental е в непрекъснатата научноизследователска и развойна дейност. Инженерите им се уверяват, че всички гуми имат възможно най-добрите характеристики, необходими, за да може водачът да почувства наистина увереността и да запазва контрол при всякакви зимни условия – суха, мокра или заснежена настилка. Всичко това върви ръка за ръка с факта, че Continental е не само производител на първокласни гуми, но също и един от водещите световни доставчици за автомобилната индустрия. Гумите им се тестват заедно с най-новите системи за безопасност, което означава, че експертният опит по отношение на гумите се простира отвъд класическия подход „допирната точка на гумата с пътната настилка“. Той по-скоро започва от спирачния педал – и отвъд него!  

  • Подходящите гуми за всеки

Continental произвежда зимни гуми за всякакви видове пътнически и лекотоварни автомобили. Семейството гуми WinterContact е подходящо за всички нужди – от собственици на компактни автомобили, които търсят най-доброто цялостно поведение (WinterContact TS 860), до собствениците на ултра спортни високоскоростни (супер)автомобили, които искат отлично поведение за изключително удоволствие от шофирането, дори когато пътищата не са в оптимално състояние (WinterContact TS 860 S). За всички други има WinterContact TS 850 P, разработени за автомобили от среден клас, луксозни автомобили и джипове. Continental предлага също и отлични гуми за всеки, който търси целогодишно решение: AllSeasonContact.

 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®