Анализаторите са оптимисти, що се касае за Conti и Michelin

4 Юли 2013

След като наскоро Commerzbank повиши целевия курс на акциите на Continental AG, финансовите информационни служби докладват, че сега анализатори на JP Morgan правят същото: при досегашното запазване от 105 на 118 евро на „Overweight“-категоризацията на ценни книжа. Съответно, от страна на американската банка се очаква, че германският производител на гуми/доставчик за автомобили има свои граници за подобрение през второто тримесечие спрямо първото.

Conti разглежда това като смес от 'най-доброто от двата свята,' цитира Focus Money Online анализатори от JP Morgan. Това се отнася до 'стабилен и много продуктивен бизнес за гуми ' и бизнес за доставка, които вследствие очакванията се развиват по-бързо от автомобилното производство.


Но финансовият свят е оптимист не само по отношение на немската фирма, тъй като швейцарската Großbank UBS дава информация от проверката на акциите и оценката си за ценните книжа на Michelin от 'неутрална' преди, до сегашната 'купува', при което и целевата цена от 72 се повишава на 80 евро. Производителите на гуми са подобрили значително разходната си позиция и сега вече биха могли да наложат на пазара по-конкурентни цени и по този начин да се постигнат по-високи печалби, дават своята гледна точка Aktien Check във връзка с мнението на анализатори от UBS. 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®