Alligator представя Sens.it вече и с модул за гумен вентил

16 Май 2013

От 22 до 26 Май 2013 в Болоня ще се проведе Autopromotec; Alligator от Германия също е там и представя своите RDK-сензори Sens.it за първи път с модул за гумен вентил за европейския пазар. Към днешна дата над 60 различни сензори бяха монтирани като оригинално оборудване на системи RDK в Европа - и тенденцията е за покачване. Това разнообразие представлява истинско предизвикателство за работилниците и дилърите на гуми.

Между скъпите складови наличности и дългите предварителни срокове за обслужване на клиентите, има реална опасност за загуба на клиенти или за не икономически ефективна работа, например, когато сензорите трябва да бъдат дадени за отпадъци след дълъг период на съхранение. "Един прост, безопасен и лесен монтаж: Това са предимствата на гумения  вентил, с който сега Alligator допълва своята продуктова гама на пазара в Европейския съюз. С разширяването на доказаната фамилия продукти, сега вече Sens.it ще могат да обслужват още по-широка гама от модели автомобили ", се казва в изявление.

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®