Агро демонстрация - Медина Мед MICHELIN LEMKEN Анимекс

15 Юни 2016

 

Медина Мед и Анимекс със съвместна демонстрация в Добруджа

 

Атрактивна демонстрация събра край село Дропла земеделски стопани от Добруджа. Двете компании Анимекс и Медина Мед показаха модерни решения за ефективно и печелившо земеделие. „Тракторите, които предлага Анимекс, са в мощностния диапазон от 100 до 390 к.с., с подходящия прикачен инвентар, което означава, че Анимекс може да даде на фермерите най-добрата техника и вариант като решение за съответните почвени условия.

„Michelin е световен производител на гуми и един от сегментите ни е селското стопанство, подчерта Николай Балтаджиев, търговско-технически консултант, сегмент селскостопански гуми MICHELIN за България. Чрез демонстрацията, която направихме, искаме да покажем колко важно е правилното налягане на нашите гуми. Нагледно показахме как може да се спестят 20% от разходите от гориво. Без значение е, че притежавате най-добрата техника и най-плодородната земя, но онова, което се свързва със земята, са гумите. Ако те не са правилно подбрани и не се използват правилно, половината от нещата, в които сте инвестирали, ги губите.

 

ВИДЕО ДЕМОНСТРАЦИЯ - вижте видео 

Ние демонстрирахме едни и същи гуми – веднъж при 2,2 бара, а след това и при 0,6 бара, при което тракторът спести 20% от горивото, което използва. За един моточас един трактор използва около 25 л гориво, което означава, че пестите по 5 л на всеки моточас.“ 

 

Повече информация може да намерите в СЕРВИЗИ ЗА ГУМИ МЕДИНА МЕД - вижте тук 

 

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД