Адидас - обувки с гумени съединения Continental предоставят на професионалните маратонци специален „захват“

16 Май 2013

Производителят на гуми Continental  доставя на Адидас от четири години гумени съединения, които придават на трекинг - обувките значително подобряване на сцеплението при всякакви повърхности. Технологията е в сътрудничество между Adidas и Continental и се разширява постоянно през последните години.

Днес се продават повече от 30 различни модели маратонки и трекинг-обувки за мъже и жени, от които всички имат изключителната grippy - Continental подметка. По-силното сцепление позволява по-добър контакт със земята и съответно по-добро прехвърляне на тежестта и по този начин постигане на по-бързо време.

Многобройните професионални маратонци днес използват тази технология  като един вид преднина за много кратко време – записаните рекорди в Хановер и Токио през 2013 г. и в Лондон през 2012 г., както и световният рекорд при мъжете в Берлин през 2011 г. подчертават впечатляващо това.

"Ние сме много доволни, че Adidas - обувките с нашата гумена технологията на смесване помагат много професионалисти от Хановер за постигането на нови постижения. Това показва, че това може да бъде устойчиво полезно и тези технологии да търсят решения извън рамките на собствената ни индустрия. За просперитета на нашите първокласни продукти, които се отличават с особено отлично сцепление с влажна повърхност, ние имаме самостоятелно създадени механизми, възприети от контрола на животинския свят на котките и полярните мечки ", каза Дейвид О'Донъл, който отговаря за глобалната изследователската дейност и развитието на Continental в Хановер за леки автомобили.  

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®