Цена
156 лв.
157 лв.
Ценова категория
Производител
още...скрий...
Модел
Скоростен индекс
Товарен индекс
още...скрий...
Спецификации
още...скрий...
Евро етикет
Икономия на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Срок за доставка

Гуми Kormoran

Вашият избор:
1 продукта
Гуми KORMORAN 255/60R18 112W XL TL SUV SUMMER KO
KORMORAN
KORMORAN
Summer SUV XL TL
Гуми KORMORAN 255/60R18 112W XL TL SUV SUMMER KO
KORMORAN
летни
  • C
  • C
  • 71dB
Сравни
тарифна цена
223.40 лв. вкл. ДДС
156.38 лв. вкл. ДДС
Доставка
Гаранция - 24 месеца

Основана през 1994 година, полската компания Корморан е закупена от концерна Michelin през 2005 г. Гумите на полския производител са по-евтини от тези на Мишлен, като същевременно почти не отстъпват по годност. Сега обаче ще се опитаме да обясним предимствата им и какъв трябва да е изборът ни спрямо годишния сезон.

 

Какви са особеностите на гумите Kormoran?

Популярността на бранда и неговите продукти се дължи преди всичко на отличното съотношение цена-качество. Внедряването на иновативни технологии в продуктите постоянно увеличава техният експлоатационен ресурс. В производствения процес се спазват всички международни стандарти и изисквания, употребявайки най-съвременните висококачествени суровини и оборудване.

 

Готовата продукция, преди да излезе на пазара преминава множество различни тестове, симулиращи отделни условия от тяхната експлоатация. Също има наблюдения, че компанията с всяка изминала година подобрява все повече качеството на продукцията си, благодарение на задълбочената и прецизна оптимизация на грайфера.

 

Какви гуми да сложа?

Подбора започва в зависимост от времето на годината - лято или зима. Това е важно, защото съществува голяма разлика в отделните видове. Например, моделите за топлия сезон са създадени от специална каучукова смес, издържаща на повишеното термично въздействие от страна на асфалта.

 

Също и разположението на грайфера е различно и съобразено с условията на този период. Тогава например има много дъждове, а както знаем при мокра настилка, сцеплението е нарушено и се създават условия за т.н. аквапланинг. Качествените решения са с множество канали, предназначени да изхвърлят водата, подобрявайки контакта си с асфалта и правейки автомобила по-устойчив.

 

Зимните от своя страна са с друг вид каучук, издържащ на суровите температури през зимата и е с по-дълбоки канали за да се увеличи проходимостта в снега. Тук и грайфера е с различно позициониране именно поради по-горе споменатите причини.

 

Защо да поръчам от Медина-Мед?

Онлайн магазинът ни работи с най-разпространените брандове и сме директен вносител за страната, с което се изключва наличието на второ качество продукти. В същото време цените ни са без аналог на пазара и можете да очаквате още:

  • най-доброто и гъвкаво обслужване;

  • огромна сервизна мрежа в големите градове на България;

  • работа само с професионално и висококачествено оборудване;

  • срочни доставки и интуитивен сайт за пазаруване, дори и докато сте на път чрез всякакви мобилни устройства;

  • винаги голямо разнообразие за избор;

  • промоционални кампании за още по-изгодни покупки и др.

 

Изпитвайки затруднения, колебания или при допълнителни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с екипите ни. Те с радост ще Ви съдействат и помогнат в избора. Заповядайте, ние Ви очакваме!

 

Вижте още: Летни гуми Kormoran