Модел
Скоростен индекс
Товарен индекс
още...скрий...
Евро етикет
Горивна ефективност
Спиране на мокро
Ниво на шум

665 резултата
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K X MULTI T2
Michelin
Michelin
MULTI T2
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K X MULTI T2
Michelin
 • n/a
 • n/a
 • n/a
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 TL 154/148L X LINE ENERGY Z
Michelin
Michelin
X LINE ENERGY Z
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 TL 154/148L X LINE ENERGY Z
Michelin
 • B
 • C
 • 69dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 TL 152/148L X LINE ENERGY D
Michelin
Michelin
X LINE ENERGY D
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 TL 152/148L X LINE ENERGY D
Michelin
 • C
 • B
 • 72dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 X MULTIZ TL 154 / 148L VG
Michelin
Michelin
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 X MULTIZ TL 154 / 148L VG
Michelin
 • n/a
 • n/a
 • n/a
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 152/148L X MULTI D
Michelin
Michelin
X MULTI D
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 152/148L X MULTI D
Michelin
 • C
 • D
 • 74dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K X LINE ENERGY F
Michelin
Michelin
X LINE ENERGY F
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K X LINE ENERGY F
Michelin
 • B
 • A
 • 68dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K X MULTI F
Michelin
Michelin
X MULTI F
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K X MULTI F
Michelin
 • B
 • B
 • 72dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 X Energy XF MS
Michelin
Michelin
X Energy XF
Гуми MICHELIN 315/60R22.5 X Energy XF MS
Michelin
 • B
 • C
 • 68dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 13R22.5 TL 154/150G XZH2 MS
Michelin
Michelin
XZH2
Гуми MICHELIN 13R22.5 TL 154/150G XZH2 MS
Michelin
 • B
 • E
 • 72dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 355/50R22.5 TL 156K X LINE ENERGY Z
Michelin
Michelin
X LINE ENERGY Z
Гуми MICHELIN 355/50R22.5 TL 156K X LINE ENERGY Z
Michelin
 • B
 • B
 • 70dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K XFN2 AS
Michelin
Michelin
XFN2 Antisplash
Гуми MICHELIN 385/55R22.5 TL 160K XFN2 AS
Michelin
 • B
 • C
 • 72dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 445/45R19.5 TL 160J XTA 2+ ENERGY M+S
Michelin
Michelin
XTA2+ ENERGY
Гуми MICHELIN 445/45R19.5 TL 160J XTA 2+ ENERGY M+S
Michelin
 • B
 • C
 • 70dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 455/45R22.5 TL 160J X ONE MAXITRAILER +
Michelin
Michelin
X ONE MAXITRAILER +
Гуми MICHELIN 455/45R22.5 TL 160J X ONE MAXITRAILER +
Michelin
 • B
 • C
 • 67dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 445/45R19.5 TL 160K X LINE ENERGY T
Michelin
Michelin
X LINE ENERGY T
Гуми MICHELIN 445/45R19.5 TL 160K X LINE ENERGY T
Michelin
 • B
 • C
 • 69dB
Сравни
Цена при запитване
Гуми MICHELIN 395/85R20 TL 168K XZL2
Michelin
Michelin
XZL2
Гуми MICHELIN 395/85R20 TL 168K XZL2
Michelin
 • n/a
 • n/a
 • n/a
Сравни
Цена при запитване
Страници < 1 ... 23 24 25 26 27